Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines
kaart
 • Aegean Speed Lines
  Aegean Speed Lines

  Boek uw overtocht met Aegean Speed Lines

 • Aegean Speed Lines
  Aegean Speed Lines

  Boek uw overtocht met Aegean Speed Lines

 • Aegean Speed Lines
  Aegean Speed Lines

  Boek uw overtocht met Aegean Speed Lines

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar het Griekse eilanden met Aegean Speed Lines te boeken. Aegean Speed Lines biedt veerboten van en naar de haven van Piraeus in Athene .

Ze bieden ook veerboten naar Milos , veerboten naar Serifos en veerboten naar Sifnos . Alle routes bieden direct per e-mail

Op Ferrysavers hebben we het voor u gemakkelijk om de perfecte goedkope overtocht vinden voor uw reis gemaakt.; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Aegean Speed ferry u nodig hebt, of zoek met behulp van onze real-time vergelijking motor om de goedkoopste veerboten op de datum van uw keuze te vinden.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aegean Speed Lines Routes

  Aegean Speed Line Ferries

  Aegean Speed Lines werd opgericht in 2005 en biedt een snelle, frequente en value-for-money dienst tussen het Griekse vasteland en de westelijke Cycladen. Aegean Speed Lines streven naar een moderne veerdienst voorzien in de behoeften van de passagier van de hedendaagse Cycladen, het aanbieden van high-standaard dagelijkse diensten aan de eisen van zowel toeristen als de lokale bevolking te ontmoeten. Aegean Speed Lines won Passenger Service van het Jaar op de 2009 Griekse scheepvaart awards.

  Om deze wens van het verbeteren en ontwikkelen van het vervoer naar deze eilanden Aegean Speed Lines heeft 3 mono romp fast-ferries ontmoeten, Speedrunner II , Speedrunner III en Speedrunner IV . Deze zijn niet alleen snel, maar zeer comfortabel veerboten naar uw reis te maken, met airco, tal van lounges en een keuze van koffie en snackbars.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen