Klik hier voor een specifieke route

Tanger Ferry

Boek een voordelige Tanger ferry overtocht op FerrySavers!

Deze FerrySavers informatiepagina biedt u een bruikbaar overzicht van alle Tanger ferry overtochten. Check tarieven en beschikbaarheid en boek uw Tanger ferry overtocht online in real time. Na boeking ontvangt u direct een bevestiging per e-mail.

Boek uw ferry overtocht op Ferrysavers.nl door een specifieke Tanger ferry route te kiezen of maak gebruik van de prijsvergelijkingsoptie en vergelijk de tarieven bij verschillende ferry maatschappijen, voor verschillende ferry routes en afvaarttijden.

Tanger Ferrykaart

Tanger Ferry maatschappijen

Balearia Grandi Navi Veloci SNCM Ferries Trasmediterranea


Boek een Tanger ferry

 

 
Klik hier om routes te vergelijken

UK ferries fähren corsica ferries traghetti ferrys ferry

De haven- en handelsstad Tanger ligt in het noorden van Marokko aan de Straat van Gibraltar. Waarschijnlijk is de stad in de 5de eeuw v. Chr gesticht door de Phoeniciërs en werd toen Tingis genoemd. Tegenwoordig geldt het als de meest Europese stad van Marokko. Deze moderne stad is doordrenkt met Marokkaanse historie. U vindt hier prachtige moskeeën en gezellige straatmarkten.

Boek een boot ticket naar Tanger online op Ferrysavers.nl! Zowel de ferrymaatschappij Grandi Navi Veloci, SNCM, Balearia als Trasmediterranea verzorgen ferry overtochten naar Tanger vanuit de veerboot haven van Algeciras, Barcelona en Genoa.