Klik hier voor een specifieke route

Algeciras Ferry

Boek een voordelige Algeciras ferry overtocht op FerrySavers!

Deze FerrySavers informatiepagina biedt u een bruikbaar overzicht van alle Algeciras ferry overtochten. Check tarieven en beschikbaarheid en boek uw Algeciras ferry overtocht online in real time. Na boeking ontvangt u direct een bevestiging per e-mail.

Boek uw ferry overtocht op Ferrysavers.nl door een specifieke Algeciras ferry route te kiezen of maak gebruik van de prijsvergelijkingsoptie en vergelijk de tarieven bij verschillende ferry maatschappijen, voor verschillende ferry routes en afvaarttijden.

Algeciras Ferrykaart

Algeciras Ferry maatschappijen

Balearia Trasmediterranea


Boek een Algeciras ferry

 

 
Klik hier om routes te vergelijken

UK ferries fähren corsica ferries traghetti ferrys ferry

Boek nu uw boot ticket online op Ferrysavers.nl en vaar naar Algeciras met de ferrymaatschappij Balearia of Acciona Trasmediterranea. Zowel Balearia als Acciona Trasmediterranea verzorgen geregeld een ferry overtocht tussen Algeciras en de veerboot haven Ceuta, een Spaanse enclave in Marokko.

Algeciras is een havenstad in Zuid-Spanje, gelegen aan de Rio de la Miel iets ten noorden van Tarifa. Vanuit de haven van Algeciras vertrekken er ferries naar de haven van Tanger en de haven van Ceuta in Marokko.

De afgelopen jaren is de haven van Algeciras uitgegroeid tot een belangrijke toeristische bestemming. Vanuit de haven van Algeciras vertrekken dagtrips naar Tarifa om de vogelmigratie te observeren. Gibraltar is vanuit Algeciras te zien en in korte tijd met de bus te bereiken.